Mirë se erdhët në enotekën tonë virtuale.

Ju ftojme te na vizitoni personalisht.

Do te jeni mysafiret tane.

wine-cellar-gotan-wine-durres-albania-2

Specialist të Investimit në Verëra

GOTAN Wine

Pasioni i madh për verën, na ka shtyrë që të zgjedhim për ju disa nga prodhuesit më të mirë dhe të njohur në botë. Kemi me ata marrëdhenie të drejtpërdrejta, gjë e cila na lejon që ti takojme në mënyre kostante dhe që të kemi prej tyre një pasqyrë të cilesisë vjetore dhe një parashikim të persosmerise së verave të tyre.