Investim në Verë

vineyard-gotan-wine-invest

Përse të investosh në verëra?

Vera është një kënaqësi, një shans për të qenë së bashku, një pasion.

Por vera është gjithashtu sinonim investimi. Etiketat më të njohura janë transformuar në vitet e fundit në miniera ari të vërteta. Kanë lindur gjithashtu fonde investimi te cilët, kanë si qëllim blerjen e disa produkteve të caktuara. Këto produkte duhet të pasqyrojnë disa karakteristika themelore pa të cilat, nuk mund të ketë fitime. Ato janë cilësia e verës dhe fama e prodhuesit, aftësia e vjetërsimit, rariteti. Këto karakteristika, shkaktojnë një kërkesë të fortë në treg dhe rritje të konsiderueshme çmimesh.

Qartësisht, çdo investim i përshtatet financava personale. Është kënaqësi e Gotan Wine të vërë në dispozicion eksperiencën dhe njohurinë e saj, që të drejtojë të gjithë ata që për interesin e tyre apo thjesht për investim, duan të predispozojne një shumë parash për të ndërtuar një kantine private.

Jo vetëm. Ne ofrojmë këshillat tona për të gjithë bizneset, qofshin wine-bar, enoteka apo sidomos restorante, të cilet duan të kenë një kantinë të shumëllojshme, për të përmbushur kerkesat e çdo klienti.

Na kontaktoni nepermjet detajeve tona ose plotësoni formularin në vijim për më shumë informacione në lidhje me këtë shërbim.

Investo me ne

Dërgo një mesazh

Lidhu me ne
Gotan Wine
Rruga Adria,
2001 Durrës, Shqipëri.
Directions
+355 69 20 21809
+39 349 61 50972
[email protected]
[email protected]