Politikat e Privatësisë

Çfarë janë cookies?

Ky website përdor cookies, të cilat janë skedar të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj për të përmirësuar eksperiencën tuaj të lundrimit në kete faqe. Kjo faqe përshkruan çfarë informacioni mblidhet, si përdoret nga ne dhe pse shpesh herë ne na nevojitet që të ruajmë keto cookies. Ne gjithashtu do të ndajmë me ju menyrën se si mund të ndaloni këto cookies që të ruhen në kompjuterin tuaj megjithëse kjo do të ulë ose “thyejë” disa elementë të funksionaliteteve të website-it. Per me shume informacion të përgjithshëm rreth cookies referohuni ne www.aboutcookies.org.

Për çfarë përdoren cookies?

Lundrimi në këtë faqe mund të gjeneroj loojet e cookie-ve në vijim:
  1. Cookies të nevojshme në mënyrë rigoroze. Këto cookies janë thelbësore në mënyrë që t”ju mundësojë lundrimin në website dhe të përdorni karakteristikat e tij, siç janë qasja në zonat e sigurta të internetit. Çaktivizimi i cookie mund te krijoj mangësinë e disa shërbimeve te ndryshme dhe funksione te websit-it.
  2. Cookies të performancës. Këto cookies mbledhin informacion në lidhje me mënyrën se si vizitorët e përdorin një faqe interneti, për shembull, cilat faqe vizitorët shkojnë më shpesh dhe në qoftë se ata marrin mesazhe gabimi nga faqet e internetit. Këto cookies nuk mbledhin informacion që identifikon një vizitor. Të gjitha informacionet që këto cookies mbledhin është janë anonime. Përdoren vetëm për të përmirësuar mënyrën se si punon një faqe interneti.
  3. Cookies Targetimi dhe Reklamimi. Këto cookies përdoren për të shfaqur reklamat më të rëndësishme për ju dhe sipas interesave tuaja. Ato përdoren për të kufizuar numrin e herëve që ju shfaqet një reklamë si dhe të ndihmojë për të matur efektivitetin e fushatës reklamuese. Zakonisht ato janë të vendosura nga rrjetet e reklamave me lejen e operatorit të faqes së internetit ku ndodheni në atë moment. Ato mbajnë të memorizuar faqet e visituara nga ju, me tej ky informacion ndahet me organizata të tjera si p.sh. reklamuesit. Mund të ndodhë që cookies targetimi ose reklamimi mund të jenë linkuar në një faqe funksionesh të ofruara nga organizata të tjera. Ne përdorim Google Analtics dhe informacionin mgi privatësinë e Google mund ta gjeni në këtë link.

Menaxhimi i Cookie

Shumica e shfletuesve te web-it lejojne disa kontrolle të shumicës së cookie-ve me anë të cilësimeve të shfletuesit. Më shumë informacion mbi cookie-t, si dhe të shohësh cilat cookie janë përdorur dhe si ti menaxhosh ose fshish ato mund ta gjesh duke vizituar http://www.aboutcookies.org or www.allaboutcookies.org.
Për të bërë “opt out” nga Google Analytics në të gjitha faqet e web-it vizito http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.