Restoranti

Një darkë në Gotan Wine ju transporton në një eksperiencë që vështirë të shijohet kudo. Është tërësia e tij që e bën më të veçantë se sa elementët e veçuar: ambienti relaksues, lista e verërave më të mira dhe vendndodhja me një pamje piktoreske.

Ashtu si shefat e kuzhinave kujdesen shumë për verën që sommelierët paraqesin krahas krijesës së tyre, ashtu edhe ne kujdesemi për ushqimin me të cilin shërbehen shishet tona.

restaurant gotan wine durres albania 1
restaurant gotan wine durres albania back
wine celar gotan wine durres albania front
restaurant gotan wine durres albania 2
restaurant gotan wine durres albania 3
restaurant gotan wine durres albania 4
restaurant gotan wine durres albania 5
restaurant gotan wine durres albania 8
restaurant gotan wine durres albania 7
restaurant gotan wine durres albania 6
wine cellar gotan wine durres albania 2 1
Book your table

Dërgo një mesazh

Formular Prenotimi
Ora *